לקראת כל סוף שבוע, הנציגה שלנו במאסטר שף סיוון עמר ביטון תציע מתכון טעים ולא מסובך להכנה, שיגרום לכם ללקק את האצבעות. והשבוע נלמד להכין ירקות ממולאים בבשר.
מאת: סיוון עמר ביטון
המצרכים:
ירקות למילוי: עגבניות, פלפלים, חציל ובצל.
בשר: חצי קילו בשר טחון עם שומן כבש
צרור פטרוזיליה, בצל גדול, שום, חצי כוס אורז מבושל למחצה.
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה, כורכום.
אופן ההכנה:
יש לקרמל את הבצל עם השום, לתבלן, להוסיף את הבשר ואת הירק ולמלא את הירקות.
לרוטב: להשתמש בעגבניות קלופות וחתוכות, שמן זית, שום, פפריקה ומעט מים. יש לבשל את העגבניות עד לריכוך, להוסיף שום ותבלינים, להניח את הממולאים בסיר, להוסיף מעט מים ולבשל על אש נמוכה.
בתאבון!